Tuesday, January 27, 2009

Makan Makan @ Ampang Look Up Point

Semalam fish join ngan kengkawan makan makan kat Ampang Look Up Point. Tak tau plak ada look up point kat ampang ni. Bertolak dari umah lebih kurang kul 8.20 malam. 15 minit sampai kat situ. Ramai jugak yang datang makan kat sini maklum la cuti Tahun Baru Cina. Fish ngan kengkawan fish Amir, Shahir, Eina, Syihan, Abg Joe, Zarul, Sarah & Eddie terus cari tempat makan. Kitaorang pilih untuk makan kat Bread & Olive Cafe. Makanan Arab atau Makan ala ala Meditrenean

Ni cafe yang kitaorang pilih Bread & Olive Cafe

Shahir, Eina, Eddie & Syihan

Sarah (bertudung biru) Amir, Abang Joe & Zarul

Tempat duduk kat kat luar berlatar belakangkan pemandangan bercahaya bandaraya Kuala Lumpur dari Ampang Look Up Point. Kitaorang pilih untuk duduk kat luar walaupun tempat makan dia hampir penuh. Ramai warga arab makan kat sini. Tempat yang menarik untuk dating dan hang out dengan kengkawan. Makanan dia pun menarik dan tak la mahal sangat


Pemandangan Bandaraya Kuala Lumpur dari Ampang Look Up Point

Menu pilihan Amir......tetap nak makan nasi

Sarah Pilih Meditreanean Pizza.....atau Pizza Arab

So ni la menu pilihan ramai malam tu....grill chicken chop

ni menu fish & zarul....mexican roll (lupa plak nama dia) or chicken shawarma

B & O Flava Layer....mesti cuba ni....sedap....ada Blended Mango, Cherry, Orange & Watermelon blended with ice

Fuhhh....kenyang malam tu. Apapun memang seronok bila makan ramai ramai. Lepas makan je terus ada sesi bergambar kat kawasasn sekitar dan sama waktu dengannya. Arrrgghhh....penuh dengan gambar kontroversi (kontroversi ke) korang tengok la drama kat Ampang Look Up Point ni

Lakonan Eina & Eddie

Dibantu oleh Amir Farid

Dalam Cerekarama "Cinta Tiga Segi".....Akan muncul di LCD TV rumah anda.....Tragis

Arahan Ahmad Rosidi & Md Zarul

p/s: sorry la pic tak brapa nak clear....pakai HP guna night mode...ada pic yg blur

9 comments:

eQbalzack said...

ada muka2 fofular yang aku kenal dalam entry kali ni..hehe

Anak Jawa said...

betul tuu abg eQ
termasuk laa muka tuan tanah yg popular tuuu.... hehehehe

Fish said...

mmmm....kan semua kenal....habis la tuan tanah tu... ala abg eq pun ada dinner gak kan...ada org dah war warkan kat blog....makan pasta katanya

alhaqimi said...

nak taw cara nak p ke ctew... hahaha... nak g berdating =P.. huhu..

Fish said...

kalau nak tau kat mana tempat tu, kena la bawa fish skali...kekekekek.....tak jauh ngan umah fish...ikut pandan mewah, simpang sebelah kanan sebelum Carefour Ampang

eddie said...

aaa... jht... sgt keji letak gambo dlm blog... huhuhu...

arep said...

bestnya dapat makan2 cam ni.. teringat time dulu2

shazali said...

makan...makan...dah terus makan...



bila kita nak lepak2 makan2 skali ek?

Miss jane said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆