Sunday, January 25, 2009

Aktiviti Hujung Minggu

Lepas mandi manda kat Sungai Rumput, balik umah fish terus tertido....nasib baik terjaga.. kalau tak, hanyut la jawab dia. Hari ni sempat juga la fish masuk panggung kat Pavilion. Tengok citer Inkheart. Tak perlu fish nak buat ulasan pasal citer ni... kang tak best plak. So pada sesapa yang nak tengok citer Inkheart ni silalah ke pawagam berdekatan dengan rumah masing masing. Bagi fish cerita ni menghiburkan.... Terima kasih buat kawan fish yang sudi ajak fish tengok citer ni. Dah lama tak masuk panggung......layannnnnnn....

tiket ni boleh diframekan kemudian.......

sebelum tengok wayang fish makan2 kat food republic kat pavilion...popiah basah....

fishball noodle soup...ipoh mali katanya.......padahal mak indo yang buatkan

food republic yang sentiasa penuh...nak cari tempat duduk pun susah.....

Penuh jugak aktiviti hujung minggu fish kali ni. Apapun terima kasih kat Abang Eq sebab ajak fish mandi manda kat Sungai Rumput, Batu 12 1/2 Jalan Bentong (ada yang panggil Sungai Pisang). Tak lupa juga buat Ayie & Roy. Hilang stress sekejap berlibur kat Sungai Rumput (tetiba ada photographer dari majalah libur ambil gambar kitaorang kononnya nak masuk dalam majalah libur). Fish memang suka mandi manda sebab tu kekadang lupa benda lain...hahahahaha... apapun fish enjoy (habis la abg sebarau tak tahan sejuk, biasa sebarau kat kawasan sungai yang tak berapa sejuk)........fish & sebarau jumpa air tak hengatttttttt......

sungai rumput yang masih jernih walaupun pernah tercemar suatu ketika dahulu

apam balik yang masih panas....ni baru sarapan

speghetti yang abang eq buat.......sedap.......mrasa la sapa tengok gambar ni...

p/s: buat roy & ayie, kalau terbaca blog ni....fish nak gambar2 masa mandi manda tu yer..

4 comments:

eQbalzack said...

spagetti tu abg eq masak dengan sepenuh jiwa tu...hehehe

p/s: sedap ke??? korang tambah 3x kan?? oppsss

Fish said...

patut la....masak dengan penuh kasih sayang...sampai smlm masih teringat....hahahaha....kalau tak sedap tak tambah tau....

eQbalzack said...

itu baru masak penuh jiwa...bl0m lagi masak dengan rasa cinta lagi tu...

p/s: masak dengan rasa cinta untuk orang tertentu je...

roy_ei said...

hi fish...roy here...roy ade bg semua picture kt camera roy kt abg eq...kalo fish nak, roy cube hantar kt email fish, bg laa email kt roy k...roy kalo nak senang, mintak kt abg eq. Total semua picture dlm 580MB. abg eq dh transfer semua pic dlm thumdrive die. anyway, best laa time kt sungai tuh :-D