Tuesday, January 20, 2009

Makan dan Makan Lagi

Makan lagi(ikut tajuk kat atas) Ntah la.....mood pun happy so makan je la keje fish. Malam tadi fish dinner ngan eddie....memandangkan dia demam so fish terpkasa la temankan dia makan. Hajat hati nak beli makan kat pasar malam taman cahaya, tapi tak ada yang menarik so fish makan la kat tempat biasa, kat LRT Corner, dekat ngan umah fish. So tem makanan malam tadi "makanan orang sakit" Sup Ayam dan Kailan Goreng Ikan Masin...korang tengok je la...

kailan goreng ikan masin

Sup Ayam

Apa yang membuatkan kita happy? Kekadang ada gak org tanya fish, bila baca blog macam sedih tapi bila diaorang tengok fish nampak happy....mmm bagi fish makanan boleh membuatkan seseorang tu happy .. ntah la hari ni memang mood happy. Waktu lunch tadi boss belanja semua staff kat Seri Pacific Hotel. Kul 1 tengahari tadi fish dah terpacak kat Seri Pacific Hotel dengan bebudak office. Masuk je kat Saveur Restaurant dah ramai orang. Nampak je makanan yang terhidang mood terus happy. Banyak sangat fish makan hari ni. Kenyang sangat. Gambar makanan yg lain tak leh nak snap...kang ada plak kutuk fish buruk lantak (sekali sekala makan free apa salahnya) so tengok la balance gambar yang fish dah snap.....

Mangsa pertama...sudu dan garpu

Deko meja yg simple dan menarik

Ni yang boleh diuploadkan yang lain censored........Aiskrim 4 perisa....yummy

7 comments:

alhaqimi said...

sedapnya...

makan memang leh mengubati hati yang wisau!! Percaya le :P

eQbalzack said...

pic tuan blog tgh makan mana?? hehe

Fish said...

alhaqimi > bila time makan je dah tak ingat org lain...sure happy

abg eq > pic tuan yg makan censored.... kang kecoh...susah...

haliarn said...

makan=happy
makan=x happy
happy ke x ke, kalau da nama pun nk hidupppp...kena la mkn..ye dak???hihi..peace

eddie said...

ooo.. terpaksa temankan mkn ye...??
X-(
huhuhuu...

Anak Jawa said...

mknlah selagi ada kudrat utk menelan. hehehehe

eQbalzack said...

cuti gi mana abg ikan? panjanggggggggggg cuti ni...hehe