Saturday, January 24, 2009

Pening....

Fish minta maaf la sebab tak dapat nak update blog buat sementara ni sebab kesihatan tak berapa mengizinkan. 2-3 ari ni fish pening skit. Banyak keje kat office yang belum diselesaikan. Ada jugak la yang speku fish kena darah tinggi macam abg eq (mati la kena caras ngan abg eq). Yang penting sekarang ni kena jaga pemakanan. Tu je yang doktor nasihatkan sebab fish senang nak kena food poisoning (ikan pun kena food poisoning ke?). So buat sementara ni fish nak rehat dan fish akan update blog ni kemudian.....tak nak la bersawang lama lama.

nak rehat dulu.... kalau dah ok nanti fish akan sambung apa yang patut........

5 comments:

alhaqimi said...

kesian nya... p la rehat tuh... jangan dok merewang2 jer tgok tenet tuh.. shuh2, p tido!!

eQbalzack said...

dah bawak mandi sungai pening lagi ke?

p/s: abg ikan jumpa sungai lupa diri..kannnn

eddie said...

mmm.. take care..

RIZAL said...

sonok mandi2an d bentong?

arep said...

ikan boleh kena food poisoning jugak if the water r contaminated,

u take care tau.. jgn berenang tak tentu hala.

be good...

xoxo