Friday, January 2, 2009

Histeria.......Prosperity & Me

Hajat hati hari ni fish nak masuk panggung nak menonton cerita histeria. Tapi histeria la kejap sebab tiket dah abis padahal yang datang kebanyakkannya adalah bebudak cina......padan muka mula2 ingat nak tonton waktu pagi......tapi lepas jumaat baru nak keluar dari rumah.....tak pe la....esok masih ada....

Terus fish masuk Mek Di kat tingkat 5 Times Square.....ramai la plak orang....at last dapat gak tempat duduk kat depan kaunter..... mmmm..... akhirnya dapat jugak merasa "Prosperity Burger" yang setahun sekali muncul. Jom merasa......

McDonald kat tingkat 5 Berjaya Times Square....ramai plak org kat sini

Prosperity yang masih panas..."Beef Prosperity"....nasib baik bukan double beef

Curley fries yang tak berapa nak curley

mmmm......tengok je la...

aaaaaaaaa.......

sedapppppppppppp......

Lepas makan fish jenjalan cuci mata kat Berjaya Times Square. Ingat nak shopping skit, then ternampak kedai kasut Adidas lagi pun sekarang tengah ada "Year End Sales". Dah lama fish ingat nak tukar kasut sukan yang dah koyak tu...... sayang plak nak pakai kasut yang baru ni untuk bersukan. Ingat nak pakai jenjalan je....... mmmmmm....

Kasut sukan paling mahal yang pernah fish beli (RM 189.90) tak pe la sekali sekala beli untuk diri sendiri apa salahnya kan......

19 comments:

Anonymous said...

makan burger dgn sapa tuuuuu.....

Anak Jawa said...

histeria betul tgk org tuu mkn burger sorang2!!!

sikit pun tak ajak kawan2. hehehehe

skatype said...

salam fish..
makan burger xajak aku pn..
hahaha.
aku report nanti..
haha

Fish said...

makan dengan org yang ambik gambar ni......anak sapa ntah...

eQbalzack said...

singgah jap ketuan punya blog...

Reamy Zakaria said...

uikss br0 Anak Jawa...tgk org mkn burger pun ley histeria ek...hehehe...

opss..lupe nak bg salamz...hehehe...law0 kasut tu...harga sales ke tu br0???

Fish said...

(Eqbalzack)singgah jangan tak singgah....sila sial jangan malu2..

To reamy zakaria....mmg sales masa tu....harga sblm ni dalam 289.90 kalau tak silap

arep said...

wah.. comey skali model mek di..

nazzman ibrahim said...

hai fish,selamat tahun baru yerr


amboi aj hang histeria noooo mai sini aku nak berubat hahaha

shazali said...

salam.
first time jengah blog ni dan bagi komen.

BURGER BEEF PROSPERITY MEMANG SODAPPP !! Try the double one!

Fish said...

selamat tahun baru nazz (dah lambat)

shazali....terima kasih sbb jengah blog ni

AbgShak said...

Cepat ler skit pakai kasut adibas tu.. Tak sabar nak pijak nie..
Muahahahakakakaka..

Ted Baker said...

Wah MCD!Sedap nye!

Fish said...

mmg sedap....setahun sekali je meal ni.....nasib baik.....kalau tak hari2 makan mek di

enchek CAMERA™ said...

salam singgah n pknalan

alahai siannye xsmpat tgk citer tu

prosperity??
my fev
best2
kalo double??
HAAH
mmg masyuk la
tp mahal dh skg
xper sklai skale
je ni ade
kat2 taun br cine bru ade

Anak Jawa said...

kasut tuuu nk display smpi bila???
nk suruh cheq tolong rasmikan kaaa?

Benedict Bernard said...

suka tngk blog yg banyak makanan..

amymazlan said...

hai..just drop by...best la tgk burger tuh..hehe

fychentha said...

shopping dan reward diri sendiri adalah theraphy yang menenangkan dari semua masalah...walaupun hanya sementara...tapi sure dapat damaikan jiwa