Sunday, January 18, 2009

Dinner & Malam Kemuncak AJL23

Malam ni akan berlangsung Malam Kemuncak AJL 23 kat Stadium Putra Bukit Jalil. Fish macam biasa la, fish menapak ke atas kat penthouse untuk tengok siaran langsung. Kebetulan plak sebelum siaran langsung tu Chef Ina ajak fish gi the store nak beli barang. So fish iku je la. Sementara tunggu AJL23 bersiaran langsung kat TV3, fish tolong Chef Ina masak masak (bukan main masak masak) untuk dinner sambil menonton AJL 23. Tengok2 la gambar kat bawah ni hasil penat lelah Chef Ina atas pertolongan fish (nak jugak enterpreme)

Siakap Goreng Bercili

Brokoli Goreng Sos Tiram

Telur Dadar (wajib ni)

Dinner for tonight.......

Malam ni akan terjawab teka teki siapa bakal kuasai AJL 23. Ada la yang ajak fish pegi tengok AJL23 kat Stadium Putra, apapun fish ucapkan terima kasih sebab ajak fish. Ramai yang dah berpusu pusu ke Stadium Putra. Fish lebih suka tengok siaran langsung kat TV. Ok la fish nak dinner sambil tgk AJL 23........chiow

4 comments:

shake said...

ku rasa sedap diner fish lagi daripada AJL...sesedap rasa masakan itu...boleh ku tumpang 2 kaki..

Fish said...

boleh je....ada lagi kat umah ....
nak tumpang 2-3 perut pun boleh

haliarn said...

adeiii...btol kata shake...mengadap lauk2 2 lg heaven dr AJL ..sodapnyooo

Fish said...

cik haliarn - sambil makan sambil tgk AJL....lagi best...