Wednesday, January 14, 2009

Me and My Breakfast

Semenjak pindah umah baru ni fish asyik bangun lambat pulak. Tak tau kenapa. Dah kunci jam pun still malas nak bangun. Kata tido lambat tu tak de la lambat sangat. Pastu masuk office pun lambat. Kengkawan kat office pun dah perasan yg fish kerap masuk lambat kebelakangan ni. Mmmmm.... ntah la kekadang tu ada gak la tido lambat tapi still bangun awal..... semenjak dua ni je terbabas. Mungkin juga fish terlalu memikirkan masalah yang belaku sbelum ni.. mmmm sabar je la buat sementara ni. Tahun baru ni kena kuatkan semangat untuk teruskan kehidupan walau apa pun yang berlaku....... hidup mesti ceria

sekadar gambar hiasan

Dah la sampai opis lambat, siap pegi beli sarapan lagi bukan nak terus buat kerja.....hahaahaha. Nasib baik la bos out station, jumaat ni baru balik. Apapun sarapan fish pagi ni simple je... Nasi Lemak Ayam Berempah (Nasi Lemak Cikgu @ Klana Ayam RM 1.70 Je)

dalam tak leh snap...presentation out

nescafe buat sendiri kat pantry

4 comments:

eddie said...

hahaha...
bos outstation bkn slalu..
hehehe...
semenjak 2menjak?
ish...
bhy ni?
;p
anyway congrats lah..
dah pindah umah sendri.... hehehe

arep said...

dah beli umah sendirk.. cool.. biler nak jemput2 makan2

Sofi Z said...

hye fish! blog hopping... nice blog..

Fish said...

Arep - rumah sewa je..tak mampu nak beli lagi

Sofi Z - Terima kasih