Friday, January 16, 2009

Demam Juara Lagu

Demam juara lagu dah bermula tapi juara lagu dah banyak hilang serinya. Banyak barisan pelapis yang layak ke AJL 23 thun ni. Media cetak dan media elektronik berperang dengan berita malam kemuncak AJL 23 yang bakal berlangsung di Stadium Putra, Bukit Jalil 18 January 2009. Apapun fish wish all the best pada semua artis yg terlibat (rasa mcm artis yang kecewa tak dapat masuk Final AJL 23) dan tak lupa juga pada sorang kawan fish yang akan jadi background singer untuk Faizal Tahir (tahun lepas Fazli Zainal) pada malam AJL 23 nanti (dia dah on the way datang KL). Fish macam biasa la tengok siaran langsung kat TV la (TV pun tak ada...kekekek). Bawah ni finalis AJL 23. Korang sokong siapa?

Pop Rock
Elyana - Kalis Rindu
Estranged - Yang Pernah
Meet Uncle Husin - Lagu Untukmu
Sofaz - Bukan Disini
Stacy - Aku Stacy

Balada
Aizat - Lgu Kita
Ayu - Hanya Dimercu
Faizal Tahir - Cuba
Faizal Tahir - Sampai Syurga
Spider - Bila Nak Saksi
Ziana Zain - Dingin

Etnik Kreatif
Aiman - Dusta Berkalang
Farahwahida - Persoalan Cinta
Zahid & Heliza - Doa Dalam Lagu

p/s: kalau ada tiket lebih boleh la pass kat fish...heheheheheheh

4 comments:

shake said...

cheq suka dgn superman...
Cuba kau dengar
Cuba kau cuba
Diam bila ku cuba
Tuk berbicara dengan kamu

Pernahkah kau ada
Bila ku perlu
Tuk meluahkan rasa hati

Dan bila kau bersuara
Setia ku mendengar
Agar tenang kau merasa

Siapa
Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu

Dan bila
Tiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku…padamu

Cuba kau lihat
Cuba kau cuba
Renung ke mata aku
Bila ku kaku melihatmu...

Anak Jawa said...

thn lps hazami mana masuk final
cuma buat persembahan selingan jer

eQbalzack said...

ada kawan ajak gi tgk tapi malas sebab tak suka sesak2 kat stadium...baik tgk kat tv je..

Fish said...

tu la.....rasanya tgk kat tv je best skit