Thursday, February 5, 2009

Tension

Tension plak hari ni....rasa macam nak balik je tadi

Serba tak kena plak hari ni. Banyak kerja yang belum diselesaikan kat office berpindah tangan. Atas arahan boss fish kena selesaikan apa yang belum selesai. Dateline minggu depan...... Aduhai bertambah plak kerja. Apapun fish anggap sebagai tanggungjawab untuk selesaikan semua tu. Ada 3 agenda penting
  1. Halal Retreat - Budget dah 3 minggu belum siap. Fish cuma ada 4 hari
  2. Iran Halal Show 2009 - Final stage untuk buat marketing
  3. MIHAS 2009 - Update
Arrggghhhh........tolongggggggggg............

14 comments:

alhaqimi said...

haha...jgn tension2..u can do it

Anak Jawa said...

tarik napas.... hembus....
tarik napas.... hembus....

anuar75 said...

sabo sabo....dah settle keja leh kita g melantak puas-puas yer fish....

Fish said...

mmg tgh tgension ari ni.....tapi tak de la nak melantak je....

Syam said...

kalau tension g la beli tingkap ( window shopping hehehehehe

rhafrina said...

sabo je ler fish....
biasa la...
selagi blom tutup mata... keje...keje...keje...
ape pun truskn usaha...
chayok!! chayok!!

shazali said...

heheh...tensen2 tapi sempat snap gambar then post kat blog! haha! :)

kak ja said...

Salam kenal, Fish,
Not bad blog ni.. not bad at all..

Jgn tensi2 sgt.. tak baik utk kesihatan.. Buat mcm AJ suruh:
tarik napas.... hembus....
tarik napas.... hembus....

lencun said...

AJ....
tarik napas... hembus???

ingat si fish nak beranak ke hapa?
wlupun perut dia ala2 perut uols..tp rasanya dia bukan bunting...

ooopsssss....
lariiikkkkk....

ampun tuan tanah...

haliarn said...

tension???d permulaan sengsara tp last2 nanti gembireeee....cayo la ckp den

Anak Jawa said...

keji sungguh mahkluk ituu dok compare2 perut cheq dgn perut tuan tanah!!!

eQbalzack said...

hidup ni tak meriah kalau tak tension..kan?

Beruang Madu said...

Ok Ok jap lagi Abg Bear datang... Fish nak abg bear tolong wat apa?? cakap jer... abg bear buat tapi kalau tak jadi jangan marah yer... kopi, teh o limau, teh sarbat? cakap jer

Fish said...

abg eq > lagi tension lagi meriah sebenarnya

abg bear > tolong picitkan fish...ahhahahaha....terus jadi fishball