Monday, February 16, 2009

Tak Mampu Bertahan

Tak mampu ku tahan

Fish minta maaf sebab lama tak update blog. Banyak benda yang belaku dalam minggu ni dan membataskan fish untuk nak update. Buat kesekian kalinya, fish menangis lagi. Ntah la rasa sebak dan hiba datang lagi sebelum tidur. Tak mampu fish nak tahan lagi.......

Fish bukan nak menagih simpati atau meminta sesuatu yang tak pasti, ni lah luahan hati fish, suara hati seorang lelaki .....sukar untuk fish. Sukar difahami, sukar diduga dan sukar untuk melupakan sesuatu. Sesuatu yang fish sendiri tak pasti sejauh mana fish mampu bertahan. Sekuat mana hati fish untuk melupakan dan seteguh mana hati seoarang lelaki.....akan bercucuran jua airmatanya bila hebatnya dugaan melanda.......

"aku meminta pada yang ada,
aku merindu pada yang kasih,
aku merayu pada mu sudi merindu ku"

8 comments:

RIZAL said...

song recommended : suara (ku berharap) by hijau daun.

sbr jer la abg....

alhaqimi said...

hurm..

xmo la nages2...xmacho la gni..

kalaw ada masalah kongsi lorr..jgn pendam2..takot makan diri..huh..

sedey sudah diriku!!

anuar75 said...

janganlah begitu d...tabahkan hati..masih ada ruang dan waktu yang lebih baik buat diri sendiri..percayalah...

Josh said...

Guys who cry with tears are courageous. I believe you are too.

Fish said...

rizal > thanks

alhaimi > bukan tak nak kongsi, dah terlalu lama pendam dan tak mampu nak tahan

anuar > terima kasih

josh > i'm trying to control it, but....

arep said...

D,

hope you are okay...


xoxo

arep

eQbalzack said...

kadang2 kita ketawa...kadang2 kita menangis...lumrah kehidupan...

haliarn said...

biar skrg kita asyik menangis sbb hati kt x senang..krn suatu hari nanti Tuhan pasti membayar kesedihan hati kita arini dgn sesuatu yg membahagiakan dan bagai x berpenghujung...insyaAllah