Saturday, February 21, 2009

Semoga Cepat Sembuh

Tarikh : 21 Februari 2009
Tempat : Hospital Gleaneagles Intan, Jalan Ampang
Masa : 2.00 petang

Hari ni fish pegi melawat salah seorang kawan fish yang baru selamat menjalani pembedahan semalam dekat Hospital Gleneagles Intan, Jalan Ampang. Fish ambik kesempatan ni nak wish kat Ina semoga cepat sembuh. Buat sementara ni jangan main volleyball plak. Fish pegi ngan kengkawan fish, sampai kat sana dah ramai yang ada. Tak sempat nak ambik gambar reramai, Insyaallah kalau ada kesempatan fish pegi lagi

gambar kaki pun nak snap gak ke?mmmmmmm....apa2 je la

dari kiri: Eiz, Sally, Sarah Ina, Sab & Zarul...yg lain tak sempat nak snap


1 comment:

shake said...

menziarahi kawan yang sedang sakit adalah sebahagian dari ubat kepada pesakit..semoga cepat sembuh..