Tuesday, February 3, 2009

Lunch Lagi ......

Alhamdulillah...tengahari tadi waktu lunch ada client belanja...murah rezeki kot. Sebelum tu ada meeting ngan client fish dari CCM Pharmaceutical pasal sponsorship untuk MIHAS 2009. Lepas terus diaorang ajak fish lunch. So fish bawak la diaorang makan kat Restoran Ole Ole Bali kat Solaris Mont Kiara dekat ngan office fish. First time fish makan kat sini so tak tau nak order apa. Last2 fish order Ole Ole Trio. Wahhhhh....penuh sebakul....larat ke fish makan ni. korang tengok la pic kat bawah ni....... apapun semua habis fish bedal. Hahahahahahahhahaha.....

ni la set menu Ole Ole Trio.....tak ada nasi

Satay ayam digulung kat batang serai then dibakar....sedap dan tak ada minyak

kepak ayam bakar juga tak berminyak

sotong goreng tepung (kat bawah rempeyek tu)

Lepas makan baru fish check harga dia...hahahahahahah....terkejut gak RM 38....nasib baik orang belanja....Ok la....nak berehat jap baru balik keje ni lepas ni nak gi main volleyball, dan makan banyak kena la bersukan....chiowwwww...

p/s: makanan lain pun sedap gak....dan harga tak la terlalu mahal.....hehehehehehehe

13 comments:

mikhechy said...

w..............
enak bener............
cobain donk.........

mikhechy said...

http://uangpanas.com/?id=mikhechy

shake said...

yummy yummy bestnya!!...boleh tahan menu diet nie...

alhaqimi said...

haha... habis semua ka...

dahsat tol!...spesies ikan ape ek

Fish said...

spesis ikan buntal kot....ntah la

ZaMj said...

kuat btol perut ko fish ikan buntal pon leh telan...

Anak Jawa said...

MERIAHHHH!!!!!!!!!!!!

Fish said...

memang meriah.....spesis ikan kuat makan mungkin....

rhafrina said...

aii fish...
best gak baca blog awk ni...
menu tuh mmg nmpk sdp...
nk try gak la.... yummy....

Fish said...

rhafrina > hi rhafrina...cuba jangan tak cuba

arep said...

hahaha.. diet yang sangat balance..
tak berminyak katanya..

btw.. ikan buntal diet gak ke??? kat sini ikan buntal boleh dimakan.. nak try makan ikan buntal takottt.. berbisa kalau tak pandai siang.

Beruang Madu said...

yessssssssssss..... abang pernah makan yg kat Sunway punya... memang sedap sesuai ngan selera abang yg nusantara ni... ala ala tekak belacan gitu... hehehehe... sesekali abang datang makan kat sunway Fish join sekali nak tak? kan kata tak mahal

Fish said...

abg bear > calling la nanti. insyaallah kalau sempat fish join. huhuhhuhuhu..