Monday, February 2, 2009

Cute ke?

Terima kasih kat bulbul sebab kasi benda ni kat fish. So fish masukkan gak la kat blog fish


1. Copy Badge Cute Blogger Award untuk diletakkan di blog anda.

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.

3. Penyampai anugerah: bulbul


link blog :

4. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memberikan anugerah ini kepada pemenang seterusnya.
  • anak ke 5 dari 7 beradik
  • suka makan
  • suka tido
  • happy
  • mudah bertukar fikiran
  • sukar diramal
  • suka baca novel
  • bersukan (semenjak dua menjak ni la)
  • berblog (ni pun semenjak dua menjak ni)
  • entah la...(selalu cakap)
5. Akan aku berikan anugerah ini kepada :-

  • abg eq
  • anak jawa
  • bulbul (nak kasi jugak)

5 comments:

shake said...

tahniah!!! dah dapat arward..

alhaqimi said...

tahniah...

ayaks... award berganda neh... huhuks

eQbalzack said...

terkasima jap...
sabar ek...ada jawapan nanti tu...

Fish said...

shake > thanks to alhaqimi

alhaqimi > ok pe award berganda....tak nak kasi balik, nak kasi kat org lain plak

abg eq > terkasima ke terkezut? ambik je abg eq....terima seadanya

Anak Jawa said...

ermm jap yer. tak sempat tempah baju lg nk buat speech. hehehehe