Monday, February 9, 2009

Meriahhhhhhh........

Fish rasa minggu ni la minggu paling meriah. Banyak aktiviti yang berlaku sempena cuti hujung minggu lalu. Sabtu lepas kerja, Keng kawan office fish ajak lunch kat The Mall. meriah dengan gelak ketawa. Hilang tension kat office. Makan dekat salah sebuah cafe kat The Mall....

berebut nak rasa Beef Fried Rice

Fish order Hokkien Mee

Cantonese Yee Mee

Sizling Chicken set Menu

Sapa tak tau menatang ni tak tau la nak cakap apa

Chocolate Blended Ice (yang tertera kat menu la)

Lepas makan makan2, Syihan Ajak fish tgk wayang cerita Ong Bak 2. Dapat jugak tengok kat GSC Berjaya Times Square walaupun sabtu atau hari cuti sentiasa penuh dengan kaki wayang

GSC Berjaya Time Square

Apapun paling meriah tetap masa berkelah semalam kat Sungai Chiling, Hulu Selangor lebih kurang 70 kilometer jaraknya dari Bandaraya Kuala Lumpur. 10 minit perjalanan dari BandarKuala Kubu Bharu. Dalam perancangan mula2 yang bagi nama nak ikut lebih kurang 10 - 15 orang, tapi tak sangka pulak dekat 30 orang yang nak ikut. Apapun banyak gambar yang tak dapat fish masukkan kat sini........sapa sapa nak tgk nanti fish bagi adress flickr fish.

Posing sementara tunggu kengkwan lain kat Plaza Tol Rawang Selatan

kejernihan air kat Sungai Chiling

Sungai Chiling juga merupakan sebahagian daripada santuari ikan bagi negeri selangor

Suasana redup dan tenang sekitar Sungai Chiling

Sesi bergambar ramai2 sebelum balik ke KL

Terima kasih pada semua yang datang, dan pada yang tak join...rugi tau...Insyaallah ada masa kita datang lagi......enjoy your life...hidup mesti ceria...cheers

16 comments:

RIZAL said...

nk ikot... xajak pon.

Anak Jawa said...

apapun masa mkn tuu ada ikut tak petua cheq?

tarik napas... hembus
tarik napas... hembus

hehehe. baik utk mengecutkan otot2 perut. keh keh keh

Fish said...

Rizal > fish pun dapat jemputan kengkawan

AJ > fish tak makan sangat masa tu.. asyik berendam dalam air je

alhaqimi said...

beshnya, penuh dengan aktiviti!!

haliarn said...

besh2....makan2 n jalan2...kadang2 bersyukur jd diri seniri...besh2..

AbgShak said...

emailkan adress flickr fish yer.. shakderaman@yahoo.com

Fish said...

alhaqimi > tu la fish ajak tak nak ikut

haliarn > better jadi diri sendiri..kan

abg shark > nanti saya masukkan adressnya

anuar75 said...

MERIAH GILERRRR....NAK JOIN MCM TAK CUKUP SYARAT JER HAHAHAHAHAHA....

fychentha said...

sedapnya makan2

RIZAL said...

ader tagged ntok anda~

eddie said...

hehehe.. sorry.. tertag abg lak... hehehehe... :P

~BlueApple~ said...

uiks..

so happening ur life with the food, nway just drop by,
and search the blog that can fill up my boring time...
nice blog ...

Beruang Madu said...

Hmmm.... ada gak tempat makan yg sedap kat situ yer... mandi manda ni paling best pada Abg Bear ialah kat kolam renang tapi kalau reramai ni memang ler best at jeram sungai tu... errr dahpegi yg kat kalumpong tu... takyah kat 30 orang... satu kampung datang pun air tak abis punya

Ted Baker said...

Wah sedapnye.

Fish said...

abg bear > kalaumpang tu ada dalam calendar zoom malaysia fish. insyallah fish pegi gak nanti

Fish said...

Ted Baker > apa yang sedap ted?