Friday, December 5, 2008

Kerja.....

Lega hari ni ...bos klua meeting kat Klang dari pagi....sampai sekarang tak balik lagi.......yahooo... riuh rendah opis ni bila bos tak ada....bagi fish, masa ni la masa yang tenang nak buat kerja tak ada gangguan dari bos. Lagipun bos bawak beberapa orang lagi ikut dia pegi meeting pasal projek baru...ingat sunyi la skit, tapi tak.....riuh rendah.....fish tgh sambung buat kerja sbb ada benda nak submit sebelum kul 4....sambil2 tu fish makan twisties "DUH TOMATO" ngan air "Lipton Clear Green Tea" sambil wat keje.....


twisties...mesti mau......

Habis la twisties fish kalau semua orang datang kat tmpt fish (kalau semut datang tak pe gak...tak abis pun) hahahahahahha...mmmm...nak buat entry makan kang ada org teringin pulak...so lain kali la...buat sementara ni entry makanan ringan je......ingat nak masukkan sambal goreng tempe fish makan masa lunch tadi.....takut ada org terasa plak..... (siapa yang makan petai, mulut dia la berbau - peribahasa baru, mintak cikgu2 tolong war warkan pada anak murid)

Ok la...fish nak sambung buat kerja....kang dikatakan mengular pulak, walaupun fish sebenarnya ikan......chow

2 comments:

Syam said...

salam kenal....baru ada blog nampaknyr...welcome...

meh xchange link

Fish said...

terima kasih yer syam...dah linkkan dah....