Sunday, May 24, 2009

Birthday Party @ Bijan

Pucuk Paku Goreng Tahi Minyak

Ikan Percik (biasa dengar ayam percik je)

Masak Lemak Cili Api Udang Dengan Nenas

Rendang Daging

Tengahari tadi fish sempat pegi Birthday Party bebudak office kat Restoran Bijan dekat Bukit Bintang (Jalan Ceylon). Apapun terima kasih kat bos fish yang bayarkan untuk semua yang hadir. Makanan dia pun sedap sedap... tak mengecewakan

p/s: kalau dapat makan tengahari dengan sidia kan best.......i wish

7 comments:

:: Bu Boyz :: said...

Terlampau sedap menu tu semua ok.

Fish said...

mmg sedap bu....sehingga menjilat pinggan...

:: Bu Boyz :: said...

hahaha hati meronta ronta minta perot diisi ahaks

Fish said...

tapi jangn isi perot ngan pinggan plak yer bu...

Awangku Yusli said...

Waaa bestnyerrr !! Wajib gi kedai tu one day. Kat mana exactly tempat dia?

Fish said...

Jalan Ceylon, kat blakang Bukit Bintang, paling senang ikut raiud hotel boleh sampai kat jalan ceylon

AdyBudika said...

urmmmm..sape la si dia tu kan????urmm..share la sikit...