Sunday, January 16, 2011

Bengang

Laman sosial yang popular

Pagi pagi dah diganggu dengan dengan berpuluh panggilan dari 2 orang yang berbeza. Susah sangat nak faham bahasa melayu. Dah dapat call, sms...last2 kena block. Bengang jugak dengan orang yang tak faham bahasa. Sama juga dekat laman sosial, terima mesej dari orang yang kita tak kenali, tak layan dia psycho kita balik. Memang tak faham dengan perangai budah budak zaman sekarang. Satu laman sosial ni mmg popular. Budak budak sekolah pun dah ada akaun laman sosial ni.

Ada juga status kat laman sosial ni selalu disalah erti. Tak pe la...pedulikan....hahahahaha...malas plak nak layan orang yang tak reti bahasa ni. Syukurlah sebelah petang dah tak ada panggilan dan sms setelak kena block. Lepas ni ada lagi siap la nak kena maki......

p/s: dah buat privacy setting untuk kengkawan yang dikenali sahaja

3 comments:

Shafiq said...

Salam..
Tp Cra Berkenalan Diorg Berbza, Terutama Lelaki..
Sy Pun Sllu Kena Gngu, Kalau Diorg Add Ignore The Best Answer..

Dulu,Kini&Selamanya said...

kami membekalkan benih dgn harga 100rm,,hubungi kami :marwan 012-4502380 dan marwan : 012-2025278 dengan segera

afeb pilah said...

haha..tp kalau nk kenal2 bole je kan?

hehehe...