Thursday, April 15, 2010

Sepi Di Putrajaya

suasana pagi di Putrajaya Pagi tadi

Mentari Pagi (7.45 pagi)

Jalan Sepi dan tenang

Lorong sepi....

Fish kembali dengan seribu satu pertanyaan......tak pasti nak menesruskan blog atau tak. Ada yang komen blog dah bersawang. ada yang tanya kenapa tak update. Malas? Keliru? Sibuk? Macam macam yang ditafsirkan.

Hari ni fish kembali dengan kudrat yang ada untuk kembali menulis. Memang fish sibuk sedikit semenjak dua ni. Subuk mencari duit lebih untuk diri sendiri. Hidup di Kota metropolitan Kuala Lumpur banyak pengorbanan yang perlu dilakukan. Suasana pagi tadi membuatkan hati fish tenang dan banyak berfikir apa yang harus fish lakukan demi kerjaya dan hidup fish. Dan hari ni tekad dan usaha fish untuk kembali dalam penulisan blog.

Dah setahun lebih blog ni dihasilkan atas Suara Hati fish sendiri. Banyak suka duka yang fish lalui masa tu dan fish banyak belajar tentang hidup sendiri. Walaupun dalam kepayahan fish sedar yang fish harus bangun dari apa yang telah berlaku.

Tabah, Tekad dan Yakin......

2 comments:

alhaqimi said...

hurmmm...plizzz...

jgn stop berbloging...teruskan la...k!

Afzainizam said...

~~~@@@~~~
” Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua”
~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…