Thursday, November 27, 2008

My Gadget

Ni la gadget fish yg selalu fish bawak.....gadget ni juga la yg bagi ilham nak buat blog selain nak hilangkan rasa sunyi. Fish banyak ambik gambar guna HP W810i (tak ada dalam pic ni). Sekarang ni fish tengah kumpulkan gambar yang fish ambil sebelum ni dan nak publish dalam blog ni. Banyak gak la yg fish dah transfer masuk kat dalam laptop fish. At least tak la makan space kat Hp fish.....boleh la ambik gambar lagi. Ingat nak edit dulu yang mana patut dimasukkan.

Lagipun fish baru je buat blog ni. Blom tau selok belok blogging ni. Kiranya langkah pertama fish nak buat blog. Sebelum ni asyik baca blog orang je. Fish suka baca beberapa blog tentang kehidupan blogger tu sendiri. Kekadang tu suka browse untuk nak dapatkan maklumat. Tapi gadget diaorang lagi hebat la....gambar pun cantik

Terima kasih dan tahniah pada semua blogger kerana bagi ilham kat fish jugak......

1 comment:

fychentha said...

awk sgt jujur...